Vacature PHP-developer

Vacature PHP-Developer

Stichting Kastmaatje is opgericht door drie homomannen uit alle windstreken in Nederland die de stichting willen gebruiken om LHBTQ+ jongeren te helpen met het uit de kast komen, indien gewenst en het daarbij verlenen van een luisterend oor en of advies van specialisten op dat gebied. 

 

Stichting Kastmaatje werkt geheel op vrijwillige basis, dit betekent dat er onbetaalde krachten zich bezighouden met activiteiten en werkzaamheden zonder dat ze er betaald voor worden. 

 

In de nabije toekomst zal de website van Stichting Kastmaatje de bezoekers voorzien van iets meer informatie over o.a. onze eigen gecreëerde veilige omgeving. Hier kunnen onze bezoekers zich voor aanmelden die in de knoop zitten met hun gevoelens en gedachtes. 

 

WAT WIJ ZOEKEN 

Stichting Kastmaatje is bezig met het ontwikkelen van een online-systeem, waar vrijwilligers met hun cliënten kunnen communiceren.  

 

Om dit goed te doen zijn wij op zoek naar een PHP-programmeur die programmeren als zijn hobby heeft en zijn kennis met ons wil delen, zodat wij onze Laravel applicatie uit kunnen bouwen en kunnen updaten.  

 

Je komt te werken met een andere ontwikkelaar en een meewerkend voorman, deze tweede ambitieuze jongens zullen je meenemen in het project en ervoor zorgen dat jij hieraan een prachtige bijdrage kunt leveren. 

 

WAT WIJ BIEDEN 

Stichting Kastmaatje vindt het belangrijk dat mensen beloond worden voor hun inzet. Je kan bij ons rekenen op het volgende 

– Cursussen 

– Leuke merchandise en goodie-pakketten 

– Beloningen en onkostenvergoeding 

– Een goede toevoeging op je CV 

 

Verder hoef je niet een professional te zijn in je vak. Wil je graag bijleren? Solliciteer dan gerust! 

 

THUISWERKEN 

 

Stichting Kastmaatje richt haar focus momenteel volledig op thuiswerkende vrijwilligers. Sollicitatiegesprekken willen wij echter zo veel als mogelijk ‘in-person’ voeren.