Aanmeldpagina cliënten

Ben jij op zoek naar iemand om mee te praten? Wil jij graag hulp met jouw “coming out”? Dan ben je bij ons bij het juiste adres!

Je kunt bij ons terecht om volledig gratis met één van onze vrijwilligers te praten over wat JOU dwars zit. Deze vrijwilliger is zelf al een poos uit de kast en staat te popelen om jou hierover te vertellen!

Om het nog maar even te herhalen, het kost je helemaal niks. Voer hieronder jouw gegevens in, om vervolgens per SMS meer informatie te krijgen. Je kunt dan direct inloggen.

Durf je je eigen naam niet te gebruiken? Dan kun je altijd een “fake-naam” invullen. Dat is aan jou.

Zorg dat jouw telefoonnummer en e-mailadres kloppen en uniek zijn, anders kun je niet inloggen.

Als het niet lukt kun je altijd een e-mailbericht sturen naar ons, of je kunt even bellen. Je hoeft je naam natuurlijk niet te noemen.